Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti face cursuri de echitatie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde poti face cursuri de echitatie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/01/2011

Relatia dintre om si cal a fost intotdeauna plina de farmec, aceste animale nobile transmitand din libertatea lor si calaretului si ajutandu-l sa se deschida din punct de vedere emotional. Caii au ocupat un rol important in viata stramosilor nostri prin efortul pe care l-au depus pentru a munci pamantul si, probabil, inca mai trudesc in acest scop, insa pe langa recunostinta pe care le-o purtam, in timp am inceput sa le acordam o importanta mai mare si sa ii tratam cu din ce in ce mai mult respect.

Te poti apropia pe viu de cai pentru a-i cunoaste si a invata putin din tainele calariei in cadrul Clubului de Echitatie “Equestria”, infiintat in primavara anului 2010 si  situat in comuna Snagov, satul Tancabesti, pe strada Hipodromului.

Serviciile pe care le ofera clubul sunt: cursuri de echitatie, inchirierea cailor cu ora pentru plimbari prin padurea sau pe campul din apropiere, tabere de vara pentru copii in care acestia se pot bucura de unii dintre cei 14 caluti. Pe langa acestea, in cazul in care ai un cal dar nu ai unde sa il tii, il poti aduce la clubul „Equestria” si il poti caza intr-una din cele 50 de boxe, unde are parte de alimentatia, ingrijirea si atentia corespunzatoare. Iar cand vrei sa vii sa il vizitezi si sa petreci timp cu el, te poti caza si tu in Hotelul clubului.

Daca ai nevoie de produse de echitatie poti consulta magazinul clubului care este dotat atat cu produse pentru cai cat si cu echipamente, costume pentru calareti.

Website-ul clubului de echitatie unde poti afla detalii despre program, instructor si servicii este www.equestria.ro

Sursa pozei

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. LA CAI says:

    Rding Club LA CAI http://www.lacai.eu Tarife: – 80 lei / 45 de minute – adulti – abonament 11 sedinte: 500 lei – cu valabilitate 2 luni – valabil de marti-vineri – abonament 11 sedinte: 750 lei – cu valabilitate 2 luni – si Week-end Programari la 0724 435 177 sau online pe website

home | top