Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti gasi cadouri tehnologizate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti gasi cadouri tehnologizate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/01/2011

Lumea in care traim incepe sa semene tot mai mult cu viitorul imaginat in filmele science fiction, iar tehnologiile fantastice si inventiile revolutionare transforma cu o viteza ametitoare societatea umana si ne fac viata mult mai usoara.

Ce-ar fi daca atunci cand ar trebui sa iei un cadou nu te-ai mai limita la banala cutie de bomboane si vesnicul buchet de flori sau sticla de vin si ai incerca ceva nou? De cele mai multe ori lucrurile noi in materie de tehnologie atrag cel mai mult atentia si te pot scoate din anonimat pe tine, cel care le ofera in dar, sau care le detine pur si simplu. In magazinul virtual „Smuff” ai de ales produse din mai multe categorii: gadget, gizmo, lifestyle, ingrijire personala, eco, ceasuri sau copii. Astfel, indiferent de varsta sau de necesitati, in acest magazin online gasesti intotdeauna ceva folositor sau daca nu, macar extrem de distractiv.

Un exemplu minunat de gadget care poate reprezenta piatra de temelie in descoperirea unei noi lumi ascunse este „microscopul USB” (380 lei). Cu ajutorul acestui „device”, poti observa, studia si salva imaginilie redate de microscop direct pe calculator. Alte exemple care de-abia asteapta sa fie descoperite sunt: manusile touch-screen, tricoul termosensibil (care in prezenta caldurii isi schimba nuanta), papuci fierbinti, lumini solare pentru gradina, ceasuri binare sau sabii cu laser.

Pentru mai multe detalii se poate consulta website-ul www.smuff.ro.

Bogdana Matei

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top