Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti transforma intr-o zana buna | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde te poti transforma intr-o zana buna

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/01/2011

De cate ori nu ti-ai dorit sa te transformi intr-o zana buna si cu ajutorul puterilor magice sa poti indeplini dorintele celor dragi sau sa ii poti surprinde placut atunci cand este ziua lor sau au un moment de tristete ori melancolie? Probabil de nenumarate ori…

In functie de bugetul pe care vrei sa il aloci, surpriza pe care vrei sa o realizezi dar si de persoana careia ii este destinata, exista mai multe variante. Poti sa alegi doua dintre cele mai excentrice optiuni existente: plimbarea in balon (550 lei – 60 minute deasupra unor zone ca lacul Snagov cu padurea Scrovistea sau Calugareni), sau cursul de gastronomie cu Horia Virlan, maestrul bucatar de la emisiunea “Cireasa de pe tort” (1375 lei – 1 luna).

Daca bugetul este mai redus poti opta de exemplu pentru “Orbitwheel” (400 lei), ultima inventie in materie de distractie prin combinatia dintre skateboard si role, prin rezistenta la socuri de care da dovada si prin confortul pe care il asigura. Poti sa oferi in dar o ora de echitatie (80 lei) la Herghelia Mangalia cu un cal pur sange arab, o perna in forma de inimioara (125 lei) care promite relaxarea instantanee prin imbratisare si chiar o bucata din Luna (mai exact este vorba de o mostra cu greutatea de 7-14 miligrame care face parte din meteoritul de provenienta selenara NWA 4483) pentru 90 lei.

Website-ul unde iti poti exersa calitatea de zana buna sau de duh magic si unde poti vizualiza toate ideile expuse mai sus si observa altele noi, se numeste www.zane.ro .

Bogdana Matei

Sursa poza

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top