Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti merge la un spectacol deosebit de circ | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde poti merge la un spectacol deosebit de circ

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/01/2011

Cine sustine ca spectacolele de circ sunt numai pentru copii, nu a mai participat de mult timp la un asemenea eveniment. In ultima perioada asistam la o evolutie spectaculoasa a reprezentatiilor de circ si observam cum fragmente din aceasta lume fascinanta se integreaza in lumea noastra obisnuita desfasurandu-se cateodata prin mall sau la manifestatii stradale si transformand o activitate banala intr-un moment special.

Pe langa Circul Globus care ne surprinde in fiecare an cu ceva nou si circurile americane nomade care poposesc vara in diferite locatii din tara noastra, vom putea vizualiza un spectacol grandios oferit de artisti dintr-o tara mai putin cunoscuta pentru astfel de reprezentatii: Africa.

Circul se numeste Mother Africa Circus of Joy, este format din 40 de artisti renumiti din diferite tari ale continentului african precum: Tanzania, Etiopia, Kenya, Sudan, Ghana, Burkina Faso, Coasta de Fildes, Zimbabwe si Africa de Sud si va sustine in Romania spectacole de neuitat incepand cu data de 27 februarie 2011.

Prin aceste spectacole care contin numere de acrobaĆŁie, jonglerii, contorsionism, muzica si dansuri traditionale se prezinta, intr-un mod distractiv si relaxant, cultura si traditiile Africii. Printre artistii prezenti pe scena Salii Palatului se afla: contorsionistii Lazaro si Hasani din Kenya, Brothers Ramadani din Tanzania si InAfrica Band.

Biletele au preturi cuprinse intre 60 lei (categoria IV) si 170 lei (categoria VIP) dar mai multe detalii despre cum le puteti procura puteti gasi de exemplu pe web-site-ul www.vreaubilet.ro.

Bogdana Matei

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top