Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se va desfasura festivalul de Flamenco Bucuresti in 2011 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde se va desfasura festivalul de Flamenco Bucuresti in 2011

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/01/2011

Faptul ca practicarea dansului ajuta la tonificarea musculaturii, la dezmortirea incheieturilor si la eliberarea de stres este un lucru foarte cunoscut insa, la fel de multe beneficii asupra starii de spirit are si privitul dansului.

Stilul flamenco, in special, este cunoscut pentru intarirea musculaturii picioarelor prin forta cu care acestea lovesc pamantul in timpul dansului. Alte beneficii ale acestui stil de dans asupra formei corpului sunt, de exemplu senzualitatea pe care o cultiva sau faptul ca va invata sa miscati corpul cu gratie si sa va mentineti anumite zone intr-o postura corecta dar fara a fi crispate.

Totusi inainte sa va inscrieti la cursuri de dans puteti merge la Festivalul de Flamenco Bucuresti 2011, organizat de Institutul Cervantes sub denumirea “Flamenco Clasic si noile sale genuri”, care se afla la a doua editie si care se desfasoara in mai multe locatii precum: ArCub sau Sala Radio.

Festivalul incepe in data de 4 februarie 2011 cu un spectacol sustinut de chitaristul Rafael Andujar, cantaretul Jesús Chozas si dansatorii Ana Alonso si Juanma Carillo la ArCub si continua cu diverse manifestari din domenii precum muzica, dans si film finalizandu-se in data de 11 martie 2011. Alti artisti care vor performa pe perioada festivalului sunt: José María Gallardo del Rey, Pianista Rosa Torres Pardo, violonistul Ara Malikian, chitaristul José Luis Montón si trupa Soniquete de Jérez.

Mai multe detalii despre pretul biletelor si locurile de unde se vor putea achizitiona vor aparea in curand (puteti urmari, de exemplu, site-ul www.eventim.ro ).

Bogdana Matei

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top