Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…care iti poate deschide calea spre o cariera de succes | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…care iti poate deschide calea spre o cariera de succes

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/01/2011

In cazul in care simti ca poti imbunatati cunostintele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului in scoala romaneasca, exista o solutie pe care, daca o alegi, vei avea mult de castigat pe toate planurile. Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, exista tot mai multe oportunitati de studiu intr-o tara Europeana pentru diverse perioade de timp si intr-o multitudine de domenii (inclusiv domenii inaccesibile in tara). Daca singurul impediment in luarea deciziei de a pleca la studii inafara este reprezentat de lipsa banilor, exista doua variante de credite oferite de UniCredit Tiriac Bank si Banca Transilvania, special create pentru nevoile studentilor.

Exista un fel de targ de burse virtual pe website-ul www.scholarships-links.com , unde te poti inscrie la newsletter si unde poti afla despre ultimele burse disponibile in lume. Aici poti gasi burse de master sau de doctorat cu cheltuielile de scolarizare suportate in diferite masuri.

Ai la dispozitie o paleta larga de optiuni in diverse domenii: biologie, stiinta si tehnologie, economie, transporturi, medicina si informatica pe care le poti accesa in tari indepartate ca: Taiwan, Pakistan, Japonia sau ceva mai apropiate ca Germania, Suedia, Belgia, Franta sau Marea Britanie.

Cerintele pentru admiterea la aceste programe sunt explicate in detaliu, la fel si conditiile in care se vor desfasura studiile iar pe alte diverse site-uri poti gasi informatii despre traditiile, regulile si cultura fiecarei tari in parte dar si marturii ale persoanelor care au trecut printr-o astfel de experienta (un exemplu poate fi website-ul: www.eurodesk.ro).

Bogdana Matei

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top