Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde poti servi un cocktail extrem de bun | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in Bucuresti, unde poti servi un cocktail extrem de bun

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/01/2011

Interbelic Cocktail Bar este situat in gangul Selari dintre Lipscani si Blanari si este un local care reuseste sa surprinda esenta Bucurestiului de alta data cum putine alte localuri o fac. Barul se mandreste cu posibilitatea pregatirii unei selectii importante de cocktailuri faimoase, alcoolice si non-alcoolice insa exista surpriza foarte placuta sa poti alege prepararea acestora si in varianta barului.

Daca vrei sa privesti un minishow poti sa urmaresti de la bar trucurile folosite de chelneri in prepararea bauturilor dar daca te simti un mic „barman”, ai ocazia sa iti testezi calitatile in combinarea „licorilor” poftind in spatele barului pentru a prepara un cocktail dupa propria reteta .

Avand in vedere ca in Romania cultura cocktailurilor nu este foarte dezvoltata, barul este inspirat din mentalitatea Londonezilor fata de aceste bauturi. Englezii sustin ca Harry Craddock, un barman la renumitul Hotel Savoy din Londra, este cel care a revolutionat bauturile cu aceasta inventie, cocktailul, acum mai bine de 80 de ani.

Barul are internet wireless, deci te poti relaxa navigand pe web in timp ce iti savurezi bautura delicioasa. Poti servi si altceva in afara de cocktailuri insa avand in vedere ca numele localului iti comunica de la inceput specificul sau, cel mai potrivit ar fi sa incerci o astfel de bautura. Atmosfera prietenoasa este sustinuta si de muzica buna in surdina care iti provoaca o stare de bine de cand pasesti inauntru.

Website-ul care poate fi consultat pentru adresa/harta si numar de telefon pentru rezervari (din pacate site-ul contine doar aceste 2 informatii) este: www.interbelic.ro .

Bogdana Matei

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top