Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti marochinarie de calitate superioara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde gasesti marochinarie de calitate superioara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/01/2011

Magazinul Denis de produse de marochinarie este deschis in Bucuresti in 4 locatii dar fabrica se afla in orasul Suceava. Firma si-a inceput activitatea acum 16 ani intr-o localitate din Judetul Suceava producand incaltaminte pentru barbati insa, de-a lungul timpului a evoluat si acum productia se extinde si spre incaltaminte de dama si posete, curele sau borsete.

Cu ajutorul personalului calificat si a designerilor afirmati care lucreaza la conceperea modelelor de pantofi si posete, Denis ocupa azi unul dintre locurile fruntase printre producatorii de produse de marochinarie din Romania. Colaborarea cu unii dintre cei mai renumiti designeri italieni, Davide Vaccari si Luciano Maran, a avut un impact major in evolutia brandului DENIS iar acesta a preluat putin din calitatea si superioritatea in moda a poporului italian. Acesti designeri au inlocuit ideea conform careia pantoful este un simplu accesoriu cu cea conform careia pantoful reprezinta o continuare a piciorului oferind confort la nivel ridicat.

Pentru mai multe detalii despre magazin si pentru a vizualiza modelele de pantofi se poate accesa website-ul oficial: www.denisshoes.com. Din pacate site-ul pare neactualizat de ceva timp avand in vedere ca se pot vizualiza doar colectiile: primavara-vara 2010 si toamna-iarna 2009-2010.

Bogdana Matei

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

 1. casandra says:

  Nici din articol si nici din site-ul indicat nu rezulta unde sunt cele 4 magazine din Bucuresti sunt 4 dar in provincie si atunci unde ne trimiteti? sau scriem asa un articol ca sa umplem spatiul sau dam o informatie corecta!!!

 2. Bogdana says:

  Pe site, la sectiunea “Boutiques” sunt afisate adresele tuturor magazinelor din tara, inclusiv din Bucuresti (Auchan Militari, Grand Arena Bucuresti, Cora Lujerului, Unirea Shopping Center). Cumparaturi placute!

 3. dita says:

  cea mai de rahat firma din romania de pantofi. am cumparat pe 30 aprilie de la mag Botosani o pereche de pantofi pt copii marimea 38 atentie la 141 ron !!!!!! care erau defecti …. i-am dus la magazin inapoi … si sunt 3 saptamani de atunci de cand astept alti pantofi … cea mai de rahat si de kkt firma … sunt seriosi pana la moarte. pe langa faptul ca au preturi mari nici nu sunt seriosi…. de asta suntem unde suntem ….

 4. stefania says:

  cel mai tare magazin!! am luat o pereche de sandale, absolut superbe, si la ora actuala sunt in starea foarte buna, le-am purtat toata vara! nu s-au largit si nu au suferit nicio modificare! am sa mai cumpar si sunt mandra intr-un fel ca sunt facuti in Romania! :)

 5. Mirela says:

  dita, asa esti tu sau acum doar te prefaci ? Pantofi pt copii, marimea 38 ? si daca erau defecti, de ce nu ai “cascat” bine ochii atunci ? nu… suntem asa cum suntem datorita persoanelor ca tine… aici e problema!

 6. daniel says:

  si eu sunt multzumit de calitatea lor…am o pereche care m-au tzinut 1 an jumatate si cu care am fost in fiecare zi la munk…deci tot respectul…cu ceva timp in urma imi cumparasem unii din Afi Cotroceni si in 3 luni s-au detramat…

home | top