Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti haine de firma la preturi modice | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde gasesti haine de firma la preturi modice

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/01/2011

In timpul anului, cand perioada reducerilor nu este atat de aproape cum se intampla acum (reducerile de iarna ar trebui sa fie afisate pe etichetele produselor incepand cu data de 15 ianuarie), se simte nevoie unui magazin care sa aiba tot timpul discount-uri. Din dorinta de a deschide un astfel de magazin si in Romania, s-a nascut Miniprix-ul (discount concept store).

In Bucuresti sunt deschise 4 magazine in urmatoarele zone: Militari, Otopeni, Romana si 1 Mai iar in tara cate unul in fiecare din urmatoarele orase: Buzau, Galati si Constanta. Programul de functionare difera de la un magazin la altul chiar si in cazul celor din Capitala.

Pe site se deruleaza deja o minicampanie de reduceri denumita sugestiv “Bazarul lui Mos Craciun” in care poti vizualiza si cumpara aproximativ 300 produse din diverse categorii vestimentare cu reduceri de la 30% pana la 70-80%. Avand in vedere ca acest concept introdus de Miniprix se bucura de o popularitate foarte mare, persoanele care au fost multumite sau nu de produsele achizitionate sunt foarte active postand comentarii pe site la majoritatea produselor, fie pentru a te informa despre experienta lor cu produsul respective, fie pentru a iti raspunde la intrebari sau nelamuriri.

Web-site-ul unde puteti urmari cele mai bune oferte si unde puteti gasi produse care nu se gasesc si in magazine este: www.miniprix.ro .

Bogdana Matei

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Zara says:

    De ce nu se fac magazine miniprix si in orase mai micute cum ar fi Pitesti sau Sibiu. Sunt sigur ca s-ar vinde foarte bine si acolo

home | top