Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Brasov, unde poti patrunde intr-o oaza de relaxare | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…in Brasov, unde poti patrunde intr-o oaza de relaxare

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/01/2011

Paradisul Acvatic este situat in Brasov, vis-a-vis de magazinul Baumax, si are atasat si un hotel de 3 stele care vine in ajutorul celor care vor sa se cazeze aproape pentru a beneficia din plin de timpul petrecut in acest eden urban. Numele este extrem de potrivit avand in vedere decorul din interior format din plante si pietre minerale iar senzatia de baie calda sau masaj cu jeturi de apa la “-2” grade este cu adevarat memorabila.

In interior exista 8 piscine cu tobogane cu apa incalzita, centru de fitness, aerobic si sauna, teren de fotbal in sala climatizata cu teren artificial, centru Spa, restaurant, magazin costume de baie, vestiare si bineinteles, internet gratuit.

In cadrul complexului se organizeaza cursuri de inot si poti face chiar si gimnastica acvatica (aqua-gym). Apa opune o rezistenta de 12 ori mai mare decat aerul, executarea exercitiilor fizice, avand astfel numeroase beneficii pentru sanatatea si frumusetea corpului: nu solicita incheieturile, imbunatateste circulatia, relaxeaza dar si tonifica muschii, reduce aspectul de celulita, etc.

Preturile sunt 50 lei toata ziua sau 25 lei 2 ore iar pentru masaj 20-30 lei pentru 30 minute de masaj (relaxare, reflexoterapie, anticelulitic).

Adresa completa a complexului este: Bulevardul Grivitei, nr. 2F, Brasov, iar website-ul de unde puteti afla exact ce servicii sunt oferite in cadrul sau este www.paradisulacvatic.ro .

Bogdana Matei

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Ema says:

    Am fost, am platit, m-am distrat :)

home | top