Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde un muzeu se va reinventa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…in Bucuresti, unde un muzeu se va reinventa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/01/2011

Indiferent daca o persoana este pasionata de biologie sau este cercetator specializat in acest domeniu, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” reprezinta o atractie vesnica pentru toata lumea. Chiar daca majoritatea a inceput incursiunea in tainele biologiei printr-o excursie cu scoala la acest muzeu, nu inseamna ca explorarea se termina aici. Indiferent cat de putin iubesti animalele, nu te poti opri la o singura vizita si nu poti uita niciodata aceasta experienta.

Inaugurat oficial in anul 1908, muzeul „Grigore Antipa” (care contine in prezent piese ilustrand domeniile: ecologie, zoologie, oceanografie, paleontologie, taxonomie, morfologie), a intrat in renovare 100 ani mai tarziu in data de 5 ianuarie 2009 pentru o perioada de 1 an. Astfel, administratorii muzeului pun intr-o noua lumina piesele pe teme de zoologie, ecologie, geologie, paleontologie si antropologie, prin maniera scenografica de prezentare. Vizitatorul va primi in acest mod informatii vizuale si sonore complexe despre biodiversitatea speciilor. Muzeul va avea sali multimedia, locuri de joaca, dar si zone amenajate ca laboratoare astfel incat vizita pasiva de pana acum sa se transforme intr-una dinamica, interactiva.

Adresa muzeului este Soseaua Kiseleff, nr. 1, numerele de telefon de la muzeu sunt: 021 3128863, 021 3128826, iar website-ul unde puteti urmari exact data la care acesta isi va redeschide portile este: www.antipa.ro .

Bogdana Matei

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Eugen says:

    Frumos. Sunt de apreciat muzeele care reusesc sa se reinventeze astfel incat sa devina atractive pentru turisti si mai mult sa obtina si venituri.

  2. Maria says:

    Abia astept redeschiderea ca sa pot duce nepotii sa viziteze acest muzeu.

  3. curs valutar says:

    Am vazut la stiri … is foarte curios ce va fi … am fost in vechiul muzeu o sa merg si la redeschidere sper sa nu fiu dezamagit …

home | top