Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…de unde poti achizitiona materie prima pentru farse | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…de unde poti achizitiona materie prima pentru farse

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/01/2011

Acest loc minunat unde cele mai amuzante farse pot deveni realitate cat ai clipi din ochi se numeste ”Bruno the funny shop”.

Aici gasesti costume fascinante pentru balurile mascate sau petrecerile tematice la care vrei sa participi la preturi de la 100-120 lei (costumul Majoreta) pana la 600 lei (costumul Michael Jackson – Bad contine jacheta, pantaloni, etc). Cel mai ieftin costum este si cel mai sumar: costum petrecere “Borat” – 40 lei dar si cel care va atrage cel mai mult atentia.

Pe langa costumele de carnaval care sunt disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii, de la acest magazin mai pot fi achizitionate si accesorii precum: masti, aripi de inger, bandana de pirat, coroana de rege, peruca, mustata mexican sau pistoale si sabii.

Daca vrei pur si simplu sa faci o farsa magazinul iti pune la dispozitie numeroase optiuni. Poti alege sa oferi bomboane picante, sa induci pe cineva in eroare cu ajutorul unui ceas care merge invers sau sa arunci cerneala magica pe hainele cuiva urmand ca dupa putin timp aceasta sa dispara ca prin minune.

Magazinul este disponibil atat online pe website-ul: www.brunofunnyshop.ro cat si fizic la urmatoarele adrese: sector 4, Sos. Oltenitei nr. 2, City Mall, etaj 1 sau sector 5, Liberty Center, etaj 1, vis-a-vis de magazinul Hervis.

Bogdana Matei

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top