Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti caza intr-o fosta baza militara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde te poti caza intr-o fosta baza militara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/01/2011

La Orastie se afla unul din putinele obiective cu tematica militara din Europa: Arsenal Park, un complex turistic de 4 stele. Pe perioada regimului comunist, pe terenul respectiv a functionat o fabrica de armament, fiind unul dintre locurile foarte bine pazite din tara.

Poti alege dintre diferite tipuri de camere in care sa te cazezi: camera tip bunker situata intr-un refugiu subteran parca desprins din razboi, camera cu pat pe afet de tun, tun a carui teava iese pe fereastra, camera in tab (tab inseamna transportor blindat).

In ciuda aparentelor restrictive de armata, toate camerele sunt dotate cu utilitatile necesare astfel incat „recrutii” sa se simta confortabil in cazarma.

Pentru cei cu grad inalt exista si alte tipuri de cazare: apartamentul Colonelului (4 vile duplex botezate dupa 4 colonei faimosi: Cuza Voda, Von Stauffenberg, Lawrence Of Arabia, Sanders) sau vila Generalului (3 vile de 4-5 stele cu denumiri de asemenea rasunatoare: Gen. Caesar, Gen. MacArthur, Gen. Grigorescu).

Cat despre activitatile pe care le poti desfasura la „cazarma”, acestea sunt foarte variate. Cele „indoor” pot consta in darts, table, sah, ping-pong iar cele „outdoor” in minigolf, acces la terenul de tartan, plimbari cu biciclete, plimbari cu saniute.

Bogdana Matei

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Daniel says:

    Very nice place indeeed, me and my colegues were considering about viziting this place on a teambuilding initialy, but instead we have taken a trip to Covasna city, also a beautiful, quiet and peacefull place.
    Congrats for the article, a very good one

home | top