Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti caza la munte, in Fundata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde te poti caza la munte, in Fundata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/01/2011

Fundata este o localitate aflata in Judetul Brasov, la jumatatea distantei dintre Bran si Rucar, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului si este cea mai inalta localitate din tara fiind situata la altitudinea de 1360 m. Aici, casutele sunt asezate pe dealuri ca in povesti, vacutele pasc linistite pe pajisti, caii sunt lasati sa se bucure de libertate iar aerul curat este cu adevarat patrunzator. Un articol cu detalii despre Fundata puteti citi aici.

In Fundata exista o pensiune cu numele “Damaris-Duicu” care iti asigura tot confortul de care ai nevoie in ciuda inaltimii mari la care se afla si in ciuda greutatii cu care a fost construita si cu care se aprovizioneaza in prezent. Poti sa te plimbi cu bicicletele pensiunii, sa joci fotbal in curte sau pur si simplu sa te relaxezi in foisor sau pe terasa cu o cana fierbinte de ceai respirand aerul tare de munte. Camerele sunt frumos decorate si au toate dotarile necesare.

In cazul in care vrei sa vizitezi zona, poti merge la Parcul Naţional Piatra Craiului, Prăpăstiile Zărneştilor, Peştera cu lilieci din satul Peştera sau la Monumentul Eroilor Români din Primul Război Mondial amplasat chiar in curtea dispensarului din comuna Fundata.

Pensiunea se gaseste la adresa: Fundata, Str. Principala nr. 31 iar website-ul unde poti afla mai multe detalii despre conditiile de cazare, tarife sau oferte speciale este: http://www.turistinfo.ro/fundata/cazare-fundata/pensiunea_damaris_duicu-c43559.html\

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top