Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde poti organiza o intalnire de afaceri | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…in Bucuresti, unde poti organiza o intalnire de afaceri

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/12/2010

Restaurantul Museum se afla intr-o casa veche din Cotroceni, este format din doua saloane si o terasa si este un local clasic, foarte elegant, potrivit pentru o masa de afaceri.

Au saloane separate pentru fumatori si nefumatori, ambele fiind dotate cu aer conditionat. Personalul este prompt si calificat creand astfel o atmosfera propice discutiilor oficiale. Locatia restaurantului este de asemenea una speciala, fiind inconjurat de case vechi si aflandu-se in vecinatatea Bisericii Sfantul Elefterie.

Cat despre mancare, aceasta este preparata folosind combinatii neobisnuite de ingrediente dar rezultatul este excelent, portiile sunt generoase iar servirea ireprosabila. De exemplu “Tarta calda cu mere, inghetata si scortisoara” pare o combinatie ciudata de deserturi dar dupa savurare, cel mai probabil veti decide ca este un deliciu. Daca aveti putin timp la dispozitie si ajungeti la Museum in jurul pranzului, puteti comanda meniul zilei care va este oferit intr-un timp mult mai scurt decat daca ati comanda altceva din meniu.

Adresa completa a restaurantului este: Str. Dr. Clunet Nr.15 iar website-ul de unde puteti afla mai multe detalii despre acest restaurant si unde puteti consulta meniul si preturile este: http://www.museumrestaurant.ro/ .

Bogdana Matei

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Ema says:

    LA MULTI ANI!!!
    :)

  2. CORNEDA says:

    Intra-devar, o locatie exclusivista.
    Frumos articol Bogdel

home | top