Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde il poti vedea pe Smiley in concert de revelion | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…in Bucuresti, unde il poti vedea pe Smiley in concert de revelion

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/12/2010

Situat pe Soseaua Nordului , nr. 7-9, Bucuresti, pe malul Lacului Herastrau, clubul Elements organizeaza o petrecere speciala pentru cei care au ales sa isi petreaca revelionul in oras. Petrecerea este gazduita de DJ Wanda si DJ Ruky iar spectacolul va contine atat “Bartender’s Show” care a devenit deja semnatura clubului cat si o reprezentatie live a “acrobatilor zburatori”. Acestia din urma vor transforma clubul intr-o sala plina de magie si suspans prin numerele lor palpitante. Invitatul surpriza al serii este Smiley care va intretine atmosfera si va mentine buna-dispozitie la cote maxime.

Desi organizatorii promit open bar, open buffet si un show unic, pretul este de 450 ron, participarea la petrecere fiind astfel accesibila doar pentru anumite categorii sociale. Meniul va contine: antreuri reci, antreuri calde, desert, cocktailuri alcoolice si nonalcoolice, vinuri, sucuri, cafea,etc.

Rezervarile se pot face sunand la 0734.123.456 sau prin email rezervare@elements.ro. Plata se poate face zilnic la Restaurant Anturaj by Elements – Strada Uruguay nr.11, intre 9am si 11pm.

Mai multe detalii despre programul din seara de 31 decembrie care incepe de la ora 22:00 puteti gasi pe website-ul clubului: http://www.clubelements.ro/ .

Bogdana Matei

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. CORNEDA says:

    Stiu si eu unul, la televizor :) )

home | top