Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti sarbatori Revelionul in tren | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti sarbatori Revelionul in tren

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/12/2010

Este vorba de trenul de la Beck’sperience care pleaca din Gara CFR Cluj in seara zilei de 31 decembrie la ora 22:30. Acest tren va avea 11 vagoane dotate cu instalatii performante de sonorizare care vor ridica in picioare toti pasagerii petrecareti si cu scene pe care vor performa artistii. Organizatorii promit 5 ore de muzica si distractie maxima cu invitatii speciali: Suie Paparude si Dj Grimus, Gojira, Linum, Leo si Marika.

Acest eveniment nu este primul organizat de cei de la Beck’sperience, ci al treilea, celelalte fiind concertul “Noisettes” din mai si “Beck’sperience train” –Bucuresti din octombrie. Pentru alte detalii puteti consulta website-ul: http://www.becks.ro/.

Aceasta varianta de petrecere a revelionului in tren este printre cele mai inedite in momentul de fata avand in vedere ca trenul este folosit mai mult ca mijloc de transport si mai putin ca mijloc de relaxare si distractie in Romania. In strainatate, lucrurile difera, varianta petrecerii revelionului in tren continand, pe langa masa, dans, formatie live si un traseu mai putin obisnuit in timpul caruia poti vizualiza peisaje deosebite (petrecerea incepe de la 20:00 si dureaza maxim 5 ore). Mai multe detalii despre o astfel de oferta de exemplu in America puteti vizualiza accesand urmatorul website: http://www.yosemitetours.us/?event=offer.detail&offerId=7588 .

Din fericire exista o tentativa timida de genul celei din afara prezentate mai sus: Mocanita. Trenul va circula intre Viseul de Sus si Paltin in zilele 29 decembrie si 2 ianuarie, organizandu-se doua curse speciale cu popasuri pentru surprinderea unor peisaje de basm. Organizatorii ofera in timpul plimbarii cu “trenul cu aburi”: cina, o sampanie si un insotitor de tren. Pentru rezervari puteti suna la numerele: 0262- 353. 381 sau 0744-686. 716 sau scrie la adresa de e-mail la info@cffviseu.com.

Bogdana Matei

Sursa poza

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. CORNEDA says:

    Mai asta e chiar ceva. As fi tare curios sa vad cum e sa ai parte de asa o experienta

home | top