Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde pasiunea pentru handmade iti este rasplatita | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

… unde pasiunea pentru handmade iti este rasplatita

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/12/2010

ILoveHandmade.ro este cel mai citit blog despre handmade din Romania si inoveaza permanent. De data aceasta site-ul ILoveHandmade.ro are un concurs cu premii importante pentru toti cei pasionati de fenomenul handmade care incepe sa se extinda in Romania.

Toti cei care indragesc lucrurile create manual au acum posibilitatea de a castiga o masina de cusut sau carti despre felicitari handmade ori despre fimo. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti pe adresa de concurs un tutorial (un articol de tipul “Cum facem…”) despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute, ambalaje, idei de expunere sau despre folosirea diverselor materiale. Idei de tutoriale si modele de articole gasiti aici.

Daca vreti sa castigati o masina de cusut Brother si alte premii, primul pas este sa cititi cu atentie regulamentul concursului aici. Iar daca aveti prieteni sau prietene care credeti ca ar fi interesate despre acest concurs, trimiteti mai departe link-ul catre acest articol.

Mai multe informatii despre concursul ILoveHandmade.ro aflati aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top