Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde economisesti bani buni la imprimare (printare) | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

… unde economisesti bani buni la imprimare (printare)

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/12/2010

Sistemele CISS (Sistem de alimentare continua cu cerneala) reprezinta o tehnologie care iti permite sa economisesti multi bani la printare si sa uiti de grija de a cauta cele mai bune preturi la cartusele de cerneala.

Sistemul CISS este o unitate ce contine propriile cartuse ce sunt alimentate in permanenta cu cerneala. Practic, langa imprimanta se vor aseza rezervoare suplimentare de cerneala care vor fi legate la imprimanta. Folosind un astfel de sistem costurile se reduc pana la 90% pentru ca un sistem CISS contine multa cerneala din fiecare culoare, care echivaleaza cu zeci de cartuse originale.

Pe site-ul CISS Revolution gasiti informatii despre imprimante cu CISS, sisteme CISS, cerneala sau medii de printare, iar firma va ofera montaj gratuit si livrare imediata din stoc. In plus, CISS Revolution are si pagina de Facebook. De pe site-ul CISS Revolution puteti achizitiona atat sisteme CISS (adica efectiv rezervoarele suplimentare de cerneala impreuna cu dispozitivele care se leaga la imprimanta) pe care le puteti cupla la imprimantele voastre de acasa, cat si imprimante noi carora li se monteaza sisteme CISS.

De exemplu, daca avem acasa o imprimanta HP Color Inkjet, de pe site-ul CISS Revolution putem cumpara sistemul CISS pentru HP care echivaleaza cu 30 de cartuse originale. In plus, cand cerneala se termina, rezervoarele sistemului CISS se pot reumple, astfel incat economia poate fi si mai mare. Site-ul ofera cerneala de calitate, precum si suport si garantie premium.

Cartusele nu vor ramane niciodata fara cerneala si astfel nu se vor usca. Aceste cartuse nu se schimba niciodata, iar cand se termina cerneala se poate adauga usor cerneala in rezervorul exterior. Sistemele CISS au o durata de viata foarte lunga pentru ca sunt fabricate dintr-un plastic de foarte buna calitate. Instalarea unui astfel de sistem este usoara si dureaza doar 10 minute, in functie de tipul de CISS si imprimanta. Instructiunile de instalare sunt incluse in pachetele produselor.

Mai multe informatii pe site-ul CISS Revolution.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top