Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti caza in Brasov | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde te poti caza in Brasov

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/12/2010

Pensiunea Bittner este o locatie de cazare potrivita atat pentru familii cu copii cat si pentru tineri, aflandu-se intr-o zona linistita a orasului Brasov.

Pensiunea este situata la 1200m de Centrul Istoric, 400m de Patinoarul Olimpic, 1500m de Paradisul Acvatic. Este aproape si de Gara CFR Brasov, aproximativ 600m, distanta care poate fi parcursa si pe jos.

Atmosfera din pensiune este calda si relaxanta, personalul este foarte amabil si cu bun simt iar patronul te intampina de cum intri cu un zambet primitor. Desi puteti beneficia aici doar de micul de jun, cina si pranzul neputand fi servite, veti observa ca exista numeroase restaurante in imprejurimi . In orice caz, micul dejun este foarte consistent, gustos si foarte variat astfel incat va veti potoli foamea pentru cateva ore bune.

Camerele duble sunt decorate simplist (pe langa pat si televizor mai exista doua fotolii, o masuta si un dulap pentru haine) insa sunt curate si au fiecare cate un balcon si cate o baie cu apa calda non-stop. Deasemenea caldura poate fi reglata dupa bunul plac iar daca doresti poti beneficia de internet wireless. Pensiunea dispune de parcare proprie supravegheata in cazul in care vii cu masina.

Adresa pensiunii este: Str. Nicolae Teclu nr.6, Brasov iar website-ul unde puteti avea parte de un tur virtual al camerelor este: http://www.pensiuneabittner-brasov.ro/ .

Sursa pozei

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Ema says:

    CRACIUN FERICIT!

  2. StiuUnLoc.ro says:

    Multumim la fel.

home | top