Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde poti gusta specialitati lipovenesti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…in Bucuresti, unde poti gusta specialitati lipovenesti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/12/2010

Ibrail inseamna Braila si reprezinta locul unde se intalnesc specialitatile a trei bucatarii: lipoveneasca, turceasca si greceasca, si unde ai ocazia sa traiesti o experienta culinara deosebita.

Proprietarii se mandresc cu aceasta combinatie de influente culinare si aproape ca pot multumi toate gusturile cu preparatele lor: pastrama lui Codin trasa-n vin ars, saramura de crap lipoveneasca, frigaruile si cotletele de berbecut puse pe jar ca la turci si ceafa de porc mediteraneana stropita cu cimbru. Acestea reprezinta doar o mica parte din toate bunatatile apetisante pe care le puteti savura la restaurantul Ibrail.

Taverna Ibrail a fost nominalizata la Eating&Drinking Awards 2010 de catre Time Out Bucuresti la categoria “cu specific national”. In incinta acestui restaurant se organizeaza seri tematice in care poti degusta diverse bucatarii, de exemplu pe cea parisiana sau pe cea japoneza, sau chiar traditionala pomana porcului. Deasemenea, atmosfera devine usor artistica datorita expozitiei de pictura a Alinei Dumitrescu.

Adresa restaurantului este: Str Mantuleasa , nr 40 iar website-ul de puteti culege mai multe informatii inainte de a-i trece pragul este: www.ibrail.ro .

Sursa pozei

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Toni says:

    Stii cumva daca se poate si vorbi/comanda in limba rusa? Asa, daca si mancarea ar fi buna, as fi la ca mama acasa… :) La propriu!

  2. tudor says:

    Am fost si a fost super :) Tineti-o tot asa!

home | top