Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti sa patinezi in aer liber, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde poti sa patinezi in aer liber, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/12/2010

Patinoarul Drumul Taberei este amplasat in cartierul cu acelasi nume, in zona Parcului Moghioros si este deschis de la 12:00 in timpul saptamanii si de la 09:00 in weekend pana la 23:00 (Luni-Joi si Duminica) sau 02:00 (Vineri si Sambata).

Accesul la patinoar costa 10 – 15 lei in functie de ziua din saptamana in care decideti sa il vizitati si de evenimentele care se petrec in incinta acestuia. Daca nu veniti cu patinele personale, le puteti inchiria direct de la patinoar cu 10 lei (si eventual le puteti si ascuti pentru inca 10 lei).

Daca nu aveti inca patine dar planuiti sa mergeti de mai multe ori anul acesta la patinoar, le puteti achizitiona de la diverse magazine, la preturi variate (patine cu preturi incepand de la 119 lei puteti gasi pe: http://www.neomax.ro/ sau http://www.onestop.ro/).

In cazul in care se doreste aflarea mai multor detalii despre acest patinoar inainte de a ajunge efectiv la el, exista un website care poate fi consultat si in care puteti vizualiza live activitatea de acolo (atunci cand merg camerele). Website-ul este: http://www.patinoaronline.ro/ si aici puteti vizualiza si promotiile in curs de derulare. De exemplu acum exista o promotie pentru copii numita “trei iezi cucuietzi” si una prin care poti avea sansa de a patina toata ziua cu un singur bilet, “Verde la patinat”.

Sursa pozei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top