Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti savura un croissant si un cappuccino excelent, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde poti savura un croissant si un cappuccino excelent, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/12/2010

Atunci cand vrei sa impartasesti unui prieten ultimele idei sau pareri si in acelasi timp sa te energizezi cu un cappuccino gustos sau atunci cand pur si simplu ti-e pofta de ceva bun, poti trece pe la Brutaria Paul.

Paul a aparut in Romania din 2008 dar are o traditie de 120 ani si este renumita pentru prospetimea si calitatea produselor sale preparate dupa retete traditionale frantuzesti (mai ales franzele, baghete si painici cu ciocolata si stafide). Brutaria Paul este prezenta in 3 locatii din Bucuresti: AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City si Piata Dorobanti si are din cand in cand si oferte la anumite produse. De exemplu in momentul de fata se deruleaza urmatoarea oferta la Paul din AFI Place Cotroceni: pentru un cappuccino (cu frisca sau cu lapte) si un mini-biscuite macaron platesti 5 lei. Din pacate sucurile imbuteliate care se gasesc si in supermarket, aici au preturi vizibil mai mari chiar si pentru un local cochet din mall sau de pe Dorobanti iar painea, produsul de baza de fapt, este si ea foarte scumpa, cel putin pentru mentalitatea romaneasca.

Website-ul unde pot fi gasite mai multe detalii (in franceza) despre brutaria Paul este: http://www.paul-international.com/ .

Sursa pozei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top