Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti vedea stand-up comedy, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde poti vedea stand-up comedy, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/12/2010

Cand vine vorba de timpul liber, orice secunda conteaza. Sa fie ceva amuzant dar educativ, suficient de lung cat sa isi merite banii, dar atat cat sa nu te plictiseasca si nu in ultimul rand sa fie educativ, dar nu ca la scoala.

O alternativa care le combina pe toate sunt spectacolele de stand-up comedy, realizate in spatii restranse, cu public, amuzante si totodata serioase in mesajul transmis. In Bucuresti exista cateva locatii si trupe cu renume in acest domeniu, care dau reprezentatii saptamanale.

Astfel de locatii sunt:

  • Cafe Deko, pe strada Smardan, nr. 30 (deasupra barului Arcade). Spectacolele de stand-up comedy au loc  in fiecare seara de Joi, Vineri, Sambata si Duminica.
  • Club Fabrica, pe strada 11 Iunie, nr 50 (in zona Piata Unirii). In fiecare seara de Luni dau spectacole cei de la trupa Showtime si in fiecare seara de Sambata, Improvisneyland.
  • Club A, Strada Blanari, zona Centrul Istoric.

De obicei, aceste cluburi au intrari speciale pentru eveniment, care costa in medie 15 lei.

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Pentru a fi la curent cu spectacolele de stand up comedy din Bucuresti si din Tara intra aici: http://www.standupcomedylive.ro/inregistrare.html

home | top