Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…pe net, unde gasesti rochii sub 150 lei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…pe net, unde gasesti rochii sub 150 lei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/12/2010

Desi ai fi tentat sa afirmi ca feminitatea nu are de-a face cu hainele si ca baza este reprezentata de comportament si personalitate, rochiile sunt probabil printre cele mai rafinate metode de a te face remarcata si admirata. Iar daca reusesti sa combini rochia preferata cu o pereche de pantofi deosebiti si o poseta potrivita, atunci vei avea garantia unei aparitii pline de stil.

Pe site-ul sundayfashion.ro gasesti modele de rochii atat elegante cat si casual pe care le poti combina cu tot felul de ochelari moderni de diferite culori si dimensiuni sau ceasuri amuzante. Pe toate le poti gasi pe site la preturi rezonabile: rochiile sunt sub 156 lei, ochelarii sunt de la 70 la 430 lei iar ceasurile sunt 89 lei bucata.

Firmele prezente sunt: Red Issue, Ctrl, SUPER, Ontour, SABRE, Motel si odata cu sundayfashion ele au fost uploadate pentru prima data pe un webshop romanesc. Exista si articole la reducere iar proprietarii site-ului se mandresc cu un raspuns aproape instant la intrebarile clientilor si cu o livrare extrem de rapida.

Mai multe detalii despre oferte speciale si produse gasesti pe http://www.sundayfashion.ro/

Sursa pozei

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top