Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…de unde poti cumpara sau inchiria brazi de Craciun | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…de unde poti cumpara sau inchiria brazi de Craciun

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/12/2010

In cazul in care iubesti natura si nu vrei sa contribui la defrisarea padurilor de brazi doar pentru respectarea traditiei de Craciun adliteram, poti merge la Pepiniera de la Sarata a Directiei Silvice Bistrita sau la Pepiniera Baneasa de unde poti sa pleci cu un bradut in ghiveci. Ai ocazia sa interpretezi traditia in favoarea naturii si sa te bucuri in acelasi timp de mirosul de brad si rasina la tine acasa. Preturile sunt foarte avantajoase: intre 25-50 lei.

Exista de asemenea posibilitatea de a comanda un bradut in ghiveci insa aceasta varianta este mai costisitoare, preturile plecand de la 150 lei (0,5m) si ajungand pana la 670 lei (brad argintiu 2m). Brazii pot fi replantati dupa Sarbatori in gradina personala sau intr-un spatiu public (de exemplu gradina blocului) salvand astfel copacul de la disparitie.

O a treia varianta ar fi bradul artificial care cu timpul a castigat tot mai multi fani datorita aspectului si rentabilitatii lui. Daca nu ai timp sa il decorezi sau pur si simplu vrei sa beneficiezi de servicii profesioniste de decorare a bradului, poti apela la inchirierea unui brad artificial gata impodobit. Un angajat al firmei de decorare va veni acasa, iti va monta bradul si il va decora la fata locului in maxim 30 minute.

Pentru mai multe detalii puteti consulta website-ul: http://www.bradcraciun.ro/produse.html

Sursa foto

Bogdana Matei

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Alina says:

    in urma acestui topic am fost la pepiniera din baneasa. Imi pare sa va spun insa pretul brazilor nu corespunde nici pe departe cu cel pe care-l spuneti aici. Pretul este de 150 Ron/brad in ghiveci, indiferent de dimensiune.

  2. StiuUnLoc.ro says:

    Am verificat si noi si intr-adevar, preturile sunt valabile pentru pepiniera din Bistrita. Multumim ca ne-ai atras atentia.

home | top