Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…In Bucuresti, unde mananci bine in pauza de masa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…In Bucuresti, unde mananci bine in pauza de masa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/12/2010

Acest loc este de fapt un restaurant micut organizat ca o bucatarie privata si cocheta. Inca de la intrare poti cuprinde spatiul cu privirea iar daca te asezi la bar poti observa cum ti se pregateste mancarea chiar inainte de a o servi. Localul se numeste “Omnivore’s Dilemma” si este situat central, aproape de Piata Victoriei.

Preturile sunt rezonabile (de ex: un ceai si o felie de cheese cake costa 18 lei), bucatarii sunt foarte amabili iar atmosfera este extrem de calda si prietenoasa. Cel mai bun moment al zilei in care poti vizita acest mini-restaurant este la pranz pentru ca atunci se prepara felurile de mancare care constituie meniul din ziua respectiva. Practic, daca lucrezi in zona, este ca si cum ai veni acasa sa mananci si cineva ar fi deja acolo si ti-ar prepara imediat o gustare delicioasa.

Poti chiar sa iei mancarea la pachet sau sa faci comanda si sa iti fie livrata. Daca ajungi inainte de pranz poti comanda un sandvis iar daca ajungi dupa masa, bucatarii iti vor spune de la inceput ce mai poti servi din meniu.

Adresa completa a localului este Calea Victoriei 214 iar website-ul unde puteti vedea ce contine meniul zilei si unde puteti face rezervari este http://www.omnivores.ro (de cele mai multe ori va fi nevoie de o rezervare avand in vedere ca sunt doar cateva mese de cate 4-5 persoane).

Sursa foto

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. dan says:

    Sunteti cel putin cinici,ca sa fiu foarte retinut in exprimare cand afirmati ca 18 lei este un pret rezonabil
    pt.un ceai si o felie de cheese cake,cand cu banii astia
    sunt familii care traiesc 1-2 zile.Sunteti complet rupti de realitatea in care traiesc cel putin 50% dintre romani.Ideile voastre sunt elegant spus nesimtite.

  2. gavry says:

    Ba baiatule ba, tu vezi ce te-nconjoara?! Pt un ceai si-o felie de cake 18 Lei e un pret rezonabil doar daca ai salariul undeva pe la 5000Ron. La faza asta ai dat-o-n bara, imi pare rau dar iti sterg site-urile de la favorite..castigi prea bine..tre’ sa mai imbogatesc si pe altii.

home | top