Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti manca foarte bine in Brasov | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde poti manca foarte bine in Brasov

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/12/2010

Situat pe Strada Muresenilor, nr. 28, in Brasov, Sergiana este unul dintre restaurantele in care te simti ca in Ardeal doar pasindu-i pragul. Decorul rustic si sentimentul de “casa de la munte” pe care il da acest restaurant reprezinta motive pentru care orice turist isi doreste sa fie locuitor permanent al orasului Brasov.

Preparatele din care poti alege sunt delicioase si isi merita pe deplin titlul de “bunataturi din Ardeal” iar jumarile proaspete cu ceapa aduse din partea casei fac dintr-o masa obisnuita un adevarat festin. Poti alege dintre bucate sarbesti, unguresti sau romanesti, portiile sunt generoase iar atmosfera este intretinuta de muzica romaneasca populara.

Meniurile sunt si ele adevarate povestioare distractive, fiecare fel de mancare fiind descris intr-un mod captivant cu multe detalii astfel ciorbele sunt „zamuri” iar garniturile sunt „insoteli tomnite pentru mancaruri”. Singurul aspect care ar trebui imbunatatit este timpul de asteptare pentru savurarea bunatatilor care de cele mai multe ori este destul de indelungat.

Din Grupul Sergiana mai fac parte alte doua restaurante situate tot in Brasov: Casa Tudor si Ceasu’ Rau, un Bistro: Nec’s, un centru de evenimente, un Pub si numeroase magazine cu specialitati din carne care se gasesc in 14 orase din tara (inclusiv Bucuresti la Piata Obor).

Adresele complete ale restaurantelor si magazinelor precum si alte detalii despre grupul Sergiana (de exemplu premiile obtinute pentru calitatea produselor) le puteti afla de pe website-ul: http://www.sergianagrup.ro/

Bogdana Matei

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

 1. Ema says:

  Sunt din Brasov si am fost de mai multe ori acolo! Este intradevar un loc placut. Felicitari pentru review!

 2. Dan says:

  Bravo Bogdi, foarte frumos.

 3. oana says:

  Este locul meu preferat din Brasov si am fost in multe locuri :)

 4. larisa says:

  sergiana este un restaurant foarte frumos, imi place mult asezarea meselor si faptul ca esti vecin doar cu o masa(intim)…atmosfera e placuta si servirea ireprosabila! merita asteptarea…recomand sa mergeti din timp adica nu cand nu mai puteti de foame…pentru ca o mancare proaspata si buna necesita si un interval generos de pregatire…sa nu mai zic de jumarile cu ceapa care sunt dementiale!-nu comentati pana nu ajungeti acolo sa le savurati!!! bravo proprietarilor care fac o treaba f buna!va asteptam si la constanta! :)

 5. JosephineBig says:

  Hello. Very interesting content but it’s hard to find stiuunloc.ro in search results.

  You are out of google’s top 10, so you can’t
  expect big traffic. You need high quality backlinks to rank
  in serps. And you can get them for free, just search in google: forbesden’s tools

home | top