Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti gasi consiliere profesionala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde poti gasi consiliere profesionala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/12/2010

Indiferent de situatia economica, intotdeauna merita sa investim in dezvoltarea noastra profesionala. CODECS este una dintre companiile de formare profesionala din tara noastra si a fost infiintata pentru a veni in ajutorul celor ce doresc o buna pregatire manageriala prin metode moderne si eficiente.

Suportul de curs este oferit de una dintre cele mai mari universitati din lume, ce ofera cursuri la distanta – The Open University, Marea Britanie.

In cadrul CODECS puteti beneficia de programul de MBA oferit de aceasta universitate dar si de cursuri care va pregatesc ca manager de proiect. Sistemul este gandit in felul urmator: fiecare student primeste manualele pe care trebuie sa le parcurga singur acasa, avand delegat un tutore pe care il poate contacta oricand si-i poate solicita o intalnire pentru explicatiile necesare; sunt prestabilite intalniri in grup unde se fac aplicatii cu tutorii – persoane cu experienta considerabila in domeniul respectiv. De asemenea, fiecare student trebuie sa predea anumite proiecte pana la un termen limita (impus de The Open Univesity si corectat de acestia) iar examenul final este validat de universitatea britanica.

Poate un MBA nu si-l permit multe persoane (nici financiar si nici dpdv al pregatirii), insa cursurile de Management de proiect sunt la un pret accesibil si de folos tuturor celor care lucreaza in institutii sau in multinationale, sau pentru cei care vor sa dezvolte ei singuri afaceri.

Pentru a vedea ce cursuri va pot ajuta in dezvoltarea dvs profesionala, ce contin acestea, cat costa si alte detalii accesati site-ul: http://www.codecs.ro/

Oana Soltuzu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top