Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…de unde poti cumpara ceaiuri aromate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…de unde poti cumpara ceaiuri aromate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/12/2010

Pentru iubitorii de ceai si pentru aceia dintre ei care prefera sa diversifice cat mai mult aromele, exista un loc, in inima Bucurestiului, cu nume frantuzesc, unde lumea este dulce si parfumata.

Ceainaria Rendez-vous, asa cum ii spune si numele este cadrul perfect pentru o intalnire romantica in doi. Pana si culorile prezente aici inspira romantism si iubire, canapelele, fotoliile si covorul fiind rosii ca focul. Iar daca doriti doar sa transmiteti un mesaj discret puteti sa comandati unul dintre ceaiurile: Cupidon (flori), Fresh Kiss (ceai verde, menta) sau Tentation (ceai verde, piersica) si sa lasati atmosfera deosebita sa isi faca efectul asupra mintii si trupului.

De Craciun, localul organizeaza un targ special in perioada 3-23 decembrie, de unde poti achizitiona numeroase sortimente de ceai. Pe langa globuri pline cu ceai, se mai pot cumpara si seturi pentru prepararea si consumarea ceaiurilor, cadouri perfecte pentru fanii impatimiti ai acestei bauturi.

Nu lipsesc biscuitii cu ciocolata, turta dulce, briosele sau cozonacii, toate acestea putand fi comandate online si ridicate direct de la ceainarie.

Targul se desfasoara in Calea Floreasca, nr 102, sector 1 si mai multe detalii puteti afla de pe website-ul ceainariei: http://www.ceainarie.ro/

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top