Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde poti petrece un timp relaxant | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, February 23, 2019

…in Bucuresti, unde poti petrece un timp relaxant

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/12/2010

Ati simtit vreodata nevoia acuta de relaxare? Exista o modalitate foarte la indemana prin care va puteti reincarca bateriile intr-un mod foarte placut: savurand un ceai delicios. Iar cand acest timp este petrecut intr-un ambient extrem de placut si comod, totul se poate transforma foarte repede intr-un tabiet reconfortant.

Este vorba despre ceainaria din cadrul Teatrului ACT, un loc cu o atmosfera incantatoare in care poti alege sa bei un ceai puternic aromat impreuna cu gasca de prieteni sau sa te refugiezi cu persoana iubita intr-o incapere plina de perne pufoase decorate cu motive orientale.  Daca ai talent la desen, poti face chiar o demonstratie folosind “uneltele” puse la dispozitie de personalul ceainariei la intrare.

Daca nu vrei nici una, nici alta, mai ai o alternativa: sa stai la o ceasca de ceai si sa rasfoiesti una din cartile puse la dispozitie in sala de lectura a ceainariei. In cazul in care vrei sa iei acasa o parte din atmosfera regasita in ceainarie poti sa cumperi sortimentul de ceai preferat ambalat frumos si gata de inviorat o seara imperfecta. Iar daca ai pofta sa combini ceaiul preparat de tine cu ceva foarte dulce, poti cumpara si diverse sortimente de gem de la ceainarie.

Detalii despre program/meniu, gasiti aici.

Bogdana

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Iuliana says:

    Confirm! Am descoperit ceainaria din intamplare – venisem acolo pentru o expozitie de fotografie, dar am ramas pentru un ceai. E o atmosfera intima, calda, e ca si cum ai fi in biblioteca ta de acasa. Au si un pian!

home | top