Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti ajunge doar cu Carpatair | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde poti ajunge doar cu Carpatair

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/11/2010

Toate persoanele care calatoresc stiu ca pentru drumul aeroport – oras trebuie sa rezervi cel putin o ora si circa 10 euro pentru autobuz sau tren. Ei bine, pentru zborurile Bucuresti – Milano, Carpatair a gasit o solutie la aceasta problema.

Incepand din 16 Noiembrie, compania aeriana Carpatair opereaza zborurile catre Milano pe aeroportul Linate, de unde in doar 10 minute poti ajunge in oras, devenind astfel prima companie romaneasca careia ii este permisa operarea pe acest aeroport din inima orasului Milano.

Astfel, daca iti propui ca sarbatorile de iarna sa le petreci in orasul Domului si pe malul lacului Como, sau daca vrei sa iti faci cadou o sesiune de shopping intr-una din capitalele mondiale ale modei, Milano te asteapta.

Ai la dispozitie patru zboruri pe saptamana, in zilele de Marti, Joi, Sambata si Duminica. Pentru un calator de weekend, un aranjament foarte bun ar fi cu plecare Joi si intoarcere Duminica sau cu plecare Sambata si intoarcere Marti.

Ce poti vizita intr-o excursie de 3-4 zile la Milano?

1. O zi va trebui sa o dedici vizitarii orasului, cu impresionantul sau Dom, cu celebra reprezentare a Cinei cea de Taina in biserica Santa Maria delle Grazie si cu numeroasele sale “Pinacoteci”, adica galerii de arta.

2. O alta zi o poti rezerva pentru o plimbare in regiunea lacului Como si a statiunilor exclusiviste presarate de-a lungul sau.

3. Bineinteles ca nu trebuie sa ratezi nici magazinele din oras, asa ca o jumatate de zi trebuie sa o rezervi pentru cumparaturi.

Si nu uita ca printre picaturi de arta, cumparaturi si plimbari, sa faci si o pauza pentru cea mai buna “gelato” (inghetata).

Mai multe detalii despre zborurile Bucuresti – Milano puteti gasi pe site-ul Carpatairhttp://carpatair.com/

*advertorial.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top