Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli totul despre case pasive | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, October 16, 2018

…unde afli totul despre case pasive

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/11/2010

In ultimii ani oamenii au devenit tot mai mult interesati de eficienta energetica si deseori clasa energetica superioara a reprezentat mobilul alegerii unui anumit produs electrocasnic. Dar oare casa ta in ce clasa energetica este? Cat consuma casa ta?

In viitorul apropiat pretul unei locuinte nu va mai fi influentat doar de zona, suprafata locuibila, sau amenajari interioare ci si de eficienta energetica (consum mic, plan bun al casei, pozitie corecta fata de soare etc.).

Daca iti doresti solutii de economisire, daca vrei sa iti reduci costurile de intretinere a locuintei sau pur si simplu daca esti pasionat de energiile alternative, de solutiile ecologice, de arhitectura pasiv-solara a caselor si de conceptul unei case pasive atunci cu siguranta vei fi incantat de site-ul www.casepasive.eu care te informeaza in detaliu despre produsele si tehnologiile eco si te tine la curent cu initiativele guvernului referitor la programul Casa Verde.

Sursa foto 1
Sursa foto 2

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top