Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ii poti asculta pe viitorii mari muzicieni ai lumii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde ii poti asculta pe viitorii mari muzicieni ai lumii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/11/2010

George Enescu, Ciprian Porumbescu, Dinu Lipatti si multi mari muzicieni romani au uimit lumea prin compozitiile sau interpretarile impresionante ale operelor muzicale celebre.

Scoala romaneasca muzicala a oferit lumii mari personalitati si an de an tinerii muzicieni cresc faima scolilor romanesti de muzica. Intr-o tara in care muzica de calitate nu este suficient promovata si deseori aprecierea publicului larg este indreptata catre non-valori, orice initiativa de educare muzicala sau de promovare si sprijinire a tinerilor talentati este de apreciat.

Teatrul Act, cu sprijinul Primariei Sectorului 3, a pregatit editia a-V-a a Festivalului de Muzica “Tinerii si Muzica”, eveniment ce ne ofera posibilitatea de a asculta si cunoaste tineri muzicieni romani care s-au afirmat pe marile scene internationale.

Daca esti un iubitor al muzicii lui Bach, Beethoven, Haydn, Brahms, Liszt, Debussy, Chopin, Mozart sau Ceaikovski atunci nu  rata nici una din zilele festivalului (17-21 noiembrie).

La toate evenimentele festivalului intrarea este libera. Programul complet poate fi vizualizat aici.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top