Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde castigi kit-uri pentru realizat felicitari handmade | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, December 10, 2018

… unde castigi kit-uri pentru realizat felicitari handmade

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/11/2010

ILoveHandmade.ro (cel mai citit blog de handmade din Romania) are un concurs frumos pentru toti cei pasionati de produse handmade. Conditia principala: sa ai un blog.

Pentru a participa la concurs trebuie sa scrii pe blogul tau un articol despre site-ul ILoveHandmade.ro – nu ai nici o obligatie; poti sa scrii ce vrei. Dupa ce ai publicat articolul, trebuie sa trimiti link-ul la adresa concurs@ilovehandmade.ro pana pe data de 25 noiembrie. Mai multe detalii despre concurs poti afla aici.

Ce poti castiga?

Premiul 1: Un kit pentru realizat felicitari. Kit-ul contine un ghid complet de realizare a felicitarilor (in limba romana) si o trusa de cutere cu lame de diferite dimensiuni, pentru decupaje complexe. In plus, kit-ul contine si cateva modele de felicitari decupate, gata realizate.

Premiul 2: Cartea “Quick & clever handmade card. Over 80 projects and ideas for all ocasions”, de Julie Hickey, ed. David & Charles. Cartea va prezinta modele si trucuri despre cum puteti realiza felicitari handmade pentru orice eveniment (inclusiv Craciunul) si are zeci de fotografii cu modele, intr-o grafica deosebita.

Mai multe detalii despre concurs – aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. tero vasile says:

    de unde se poate procura cartea QUICK&CLEVER HANDMADE CARDS de Julie Hikey

home | top