Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… in Bucuresti, unde te poti bucura de experiente inedite | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

… in Bucuresti, unde te poti bucura de experiente inedite

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/11/2010

O parte dintre noi sunt persoane foarte active, n-ar sta o clipa locului, sunt gata sa incerce tot ce e nou; o alta parte tanjesc in sinea lor sa faca anumite lucruri, insa traiesc cu teama de a ‘nu se face de ras’ sau de a nu strica imaginea…

Pentru ambele categorii am descoperit o activitate sportiva care, o data incercata, nu mai poate fi lasata! E vorba de escaladare!

Poate nu ati indraznit nici macar sa va ganditi cum ar fi sa practicati ceea ce majoritatea credem ca doar alpinistii pot face… cei mai multi afirmand ca este o nebunie. Ei bine, nebunia aceasta poate deveni realitate pentru oricine fara sa se expuna vreunui pericol. In marile orase ale Romaniei si in special in Bucuresti, exista sali de escalada special amenajate pentru incepatori si nu numai.

Cea despre care vom vorbi in continuare se numeste Vertical Spirit. Prin serviciile oferite, Vertical Spirit se adreseaza persoanelor cu varste intre 4 si 80 de ani. Pun la dispozitie doua sali in Bucuresti (una dintre ele fiind cea mai inalta din tara – perete de catarat de cca 15 m), instructori bine pregatiti, echipamente de inchiriat si tot ce este necesar pentru o aventurare intr-o astfel de experienta.

Vertical Spirit organizeaza tabere de escalada pentru copii si adulti, team building indoor, ofera cursantilor posibilitatea sa participe la campionatele de escalada. Unul dintre serviciile care ne pot incanta cel mai mult este organizarea petrecerilor pentru copii in salile lor sau la client acasa: un instructor se ocupa sa antreneze copiii in diverse jocuri si intreceri pe peretele de escalada si nu numai.

Pentru mai multe detalii accesati: http://www.verticalspirit.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. diana says:

    Am fost si eu o data la o astfel de sala, dar in Brasov. Pot sa spun ca nu e chiar atat de greu pe cat pare.

home | top