Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde beneficiezi de tratament regal pe langa Alba Iulia | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde beneficiezi de tratament regal pe langa Alba Iulia

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/11/2010

O vila ce se ridica in mijlocul naturii, departe de aglomeratia obisnuita, cu straturi de flori si capite de fan, ofera posibilitatea petrecerii unui timp de odina si relaxare in intimitate.

Castelul Maria, cum il numesc proprietarii, te intampina cu fast si eleganta regala a celor patru apartamente (rosu, albastru, bej si camera din turn) amenajate intr-un stil propriu ce asigura intimitate si rasfat. Posibilitatea de a lenevi la soare sau la umbra, intr-un balansoar de unde poti urmari copiii jucandu-se in voie in curte, te fac sa te simti in largul tau.

Existenta unei camere in turn, cina servita la lumanare, cadrul feeric in care se ridica vila, aduc zambetul pe buze oricarui romantic. Iubitorilor de traditie li se ofera mancare traditionala delicioasa alaturi de un vin pe masura.

Castelul Maria este situat la 18 km de la cetatea Devei, pe valea raului Varmaga, intr-un cadru natural deosebit, in satul Banpotoc. Mai multe detalii referitoare la pret, meniuri sau evenimentele ce pot fi organizate in cadrul vilei puteti gasi aici: http://www.castelulmaria.ro/index.php

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top