Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde intri in lumea lui Tintin | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

… unde intri in lumea lui Tintin

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/11/2010

Tintin, Pif, Donald Duck, Rahan, Garfield si multe alte personaje de poveste ne-au incantat copilaria, ne-au stimulat imaginatia si spiritul creativ si nu in ultimul rand simtul fin al umorului.

Desi se adreseaza unui public de nisa, industria benzilor desenate este stabila si activa in Europa reusind an de an sa organizeze evenimente ce reunesc in acelasi loc iubitorii acestei arte.

Anul acesta, Romania are onoarea de a gazdui Salonul European de Banda Desenata in cadrul Teatrului National Bucuresti in perioada 28 octombrie – 21 noiembrie 2010 organizat de centre culturale din Cehia, Ungaria, Belgia, Franta, Germania si Romania.

Istoria benzii desenate din Romania este surprinsa in cadrul unui album ce cuprinde o perioada de mai mult de 100 ani (1891-2010) prin efortul autorilor Alexandru Ciubotariu si Dodo Nita, album lansat si pus in vanzare in cadrul acestui eveniment.

Evenimentul reuseste sa acopere un program foarte diversificat ce se adreseza atat copiilor cat si adultilor. Expozitiile, atelierele de creatie, proiectiile de desene animate, scurtmetrajele de animatie si bineinteles intalnirile directe cu editorii fac acest eveniment unic pentru iubitorii de benzi desenate.

Programul si alte detalii despre invitati si editori puteti afla de aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. ioana says:

    Nu stiam nimic de acest eveniment! Mi se pare minunat! Sunt sigura ca exista si la noi pasionati de benzi desenate.

home | top