Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde calatoresti virtual | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, September 18, 2018

… unde calatoresti virtual

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/11/2010

Multi dintre noi si-ar dori sa calatoreasca, sa vada lumea, sa experimenteze culturi noi si sa cunoasca oameni interesanti.

Viajoa.ro este site-ul care te ajuta sa calatoresti “virtual”, sa te documentezi despre excursii de facut si locuri de vizitat dar si sa inveti din experienta de calatorit a altor persoane.

Viajoa te poarta prin Romania, dar si prin strainatate, prin locuri accesibile calatorilor obisnuiti, sau prin locuri dedicate pasionatilor, iti povesteste despre muzee, palate dar si despre parcuri si gradini.

Echipa Viajoa este formata din tineri care scriu din experientele lor de calatorie, dar sunt publicate si articole scrise de invitati ai site-ului, calatori prin intreaga lume.

Pentru cititorii sai, Viajoa a creat si cateva documente electronice, care sa ii fie de folos oricarui calator: “Lista cu echipamente de munte si magazine de profil“, “Cum sa calatoresti ieftin” si “Ocolul Pamantului in 60 de carti“.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. anca says:

    super ideea! adevarul e ca intotdeauna intrebi pe apropiati cum li s-a parut sau ce locuri merita vazute cand iti pregatesti o vacanta. felicitari :)

home | top