Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
….unde esti servit ca la curtile domnesti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

….unde esti servit ca la curtile domnesti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/10/2010

Odinioara, la mesele imbelsugate ale boierilor si domnitorilor romani erau nelipsite placintele ‘poale-n brau’, casul de la stana si vinul rosu baut din canile de lut.

Astazi poti intra in atmosfera acelor vremuri linistite in cadrul restaurantului Vatra Neamului unde bucatarii basarabeni sunt gata sa te rasfete cu retete traditionale specifice Romaniei Mari si popoarelor care i-au influentat istoria.

Situat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti (la 2 km de Aeroportul Otopeni), restaurantul te va surprinde de la primul pas. Saloanele si separeurile amenajate fiecare intr-un stil propiu transforma restaurantul intr-un muzeu. Galeria de tablouri din epoca voievodala si regala defineste Salonul Regal. Miron Costin, Dimitrie Cantemir si Dragos Voda iti zambesc din picturi. Coloanele impunatoare cu finisaje din aur, mobilierul clasic din lemn masiv si picturile celebre creaza o atmosfera luxoasa Salonului de Aur (200 locuri). In Sala Romanilor Celebri vei cunoaste realizarile marilor personalitatilor romanesti, iar muzica lui Ciprian Porumbescu, George Enescu, Vivaldi, Mozart si Ceaikovski te va imbia in Sala Muzicii (25 locuri).

Aceasta este doar o parte din restaurantul – muzeu Vatra Neamului, ce surprinde prin arta, muzica si istorie purtandu-te astfel in Targul Iesilor din Moldova de altadata sau in lumea luxoasa a marilor personalitati din trecut.

Mai multe detalii si programul evenimentelor organizate aici le poti gasi pe www.vatraneamului.ro


Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. anca says:

    Asa de aproape e de Bucuresti si nu am aflat de el pana acum? Curios, pentru ca arata… chiar ca la curtiile domnesti!

  2. nicole.bitsy says:

    E chiar tare ! recomand !

home | top