Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… care a luat nastere din pasiune pentru mancarea sanatoasa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

… care a luat nastere din pasiune pentru mancarea sanatoasa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/10/2010

Situat in apropierea dealului Mitropoliei, micul magazin din Bucuresti, Ungra Delicatesuri,  te rasfata zilnic cu produse bio proaspete si sanatoase.

Din pasiune pentru calitate, tanarul proprietar se asigura de aceasta prin implicarea directa in aprovizionarea de la micii producatori din tara si participarea ocazionala la procesul de prelucrare. Astfel, are certitudinea ca produsele sunt 100% naturale.

Carnatii bucovineni, muschiul tiganesc, costita afumata, piftia, casul, iaurtul proaspat, zacusca si dulceturile sunt cateva din produsele traditionale romanesti puse la dispozitie de acest mic magazin. Nu lipsesc vinurile, sucurile naturale si alte produse bio.

Farmecul locului este dat de masuta veche din lemn unde poti gusta din produsele comercializate. Pe pagina de internet http://www.mezeluri-traditionale.ro/ gasiti si detalii despre produse (continut si modalitate de prelucrare).

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. mara says:

    ce trend e acum cu mancarea bio. adevarul este ca si mi e imi place sa fac mici excursii in locuri unde pot gusta mancare traditionala!

home | top