Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…care iti permite cea mai rapida calatorie in India | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…care iti permite cea mai rapida calatorie in India

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/10/2010

Lasand in urma strazile aglomerate ale Garii de Nord si pasind pe Baldovin Parcalabul nu poti rata  o cafenea cu ambianta orientala si abordare occidentala.

Acest local ofera posibilitatea petrecerii unui timp de relxare in stil indian (in cultura indiana, momentele de relaxare sunt sacre, cu ritualuri de secole). Pe terasa, o pictura mare, Trompe L’oeil, te face sa te simti ca intr-o jungla din India.

Amatorii de experiente noi, vor fi impresionati de la primul pas:

  • Materialele pretioase, mobilierul, vitraliile, candelabrele incununeaza tratamentul regal de care ai parte inca de la intrare (fete frumoase te intampina si te imbie sa te infrupti din produse delicioase si apetisante).
  • Aroma cafelei organice adusa din China, India, Sri-Lanka sau Africa de Sud, alaturi de diversele stiluri muzicale (trip-hop, nu-jazz, neo-swing, nuevo-tango, electro-bossa, dubstep, precum si multe stiluri extrem de armonioase, noi pentru intreaga lume) ce iti umplu sufletul, fac timpul sa stea in loc.
  • Sistemul Waiter Call si separeurile, sau camerele amenajate in stiluri diferite garanteaza faptul ca vei avea parte de intimitate, serviciile findu-ti oferite doar la cerere prin apasarea unui singur buton.

Tot aici, poti participa la diferite evenimente special concepute pentru clienti (cum ar fi un bal mascat cu frecventa lunara) sau pot fi organizate propriile evenimente in colaborare cu managerul de evenimente.

Mai multe detalii pe site-ul Ramayana Cafe.

Sursa foto.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Mira says:

    Nici nu mai auzisem de ea. Nu pot sa cred ca amtrecut trei ani de zile pe acolo aproape zilnic si habar n-aveam. Pun pariu ca la este cu foarte multe locuri de prin Bucuresti si nu numai

home | top