Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Romania, unde se sarbatoreste India | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…in Romania, unde se sarbatoreste India

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/10/2010

India este tara unitatii in diversitate, spectacol multicolor ce imbina o varietate coplesitoare de culturi, traditii, religii si limbi vorbite. India este mai mult decat un loc pe harta. Este o experienta unica. Este sarbatoarea vietii, taramul fascinant al contradictiilor si surprizelor.

Orice incercare de a defini India in vorbe este saraca, insuficienta. De aceea, festivalul Namaste India care se desfasoara in Bucuresti in aceasta perioada doreste sa va ofere o calatorie in timp si spatiu, in cultura polimorfa a Indiei.

Radio Guerilla, Kudika, 24FUN, Metropotam.ro si ILoveHandmade.ro sunt parteneri media ai acestui festival iar programul complet il gasiti aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. krishnapyar says:

    INDIA este una, o lume in sine, precum ea este unica in lume…

    Lumea de ieri…n-a murit, chiar daca lumea de maine s-a si nascut :)

    Vorbind despre India nu putem sa nu amintim si despre Kanya Kumari un loc de pelerinaj al hindusilor dar si punctul Trisangamului, al triconfiniului apelor celor trei mari care se intalnesc: Oceanul Indian, Golful Bengalului si Marea Arabiei.Departe in larg, pe o stanca, se inalta un templu modern, inchinat memoriei lui Mahatma Gandhi, a carui cenusa a fost risipita de aici in mare.Sus de tot, in cupola constructiei, se afla o gaura mare cat pumnul, asezata exact in locul pe care l-au indicat astronomii. Prin aceasta gaura patrund razele soarelui numai intr-o singura zi a anului: la 2 octombrie, ziua nasterii lui MAHATMA :)

  2. Mira says:

    Mi se pare numai mie sau cultura indiana este in trend acum? Am prieteni care au fost in India la voluntariate si s-au intors perplexi de cat de diferita este lumea hindusa!

home | top