Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde ai cea mai frumoasa priveliste a Palatului Alhambra | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

… unde ai cea mai frumoasa priveliste a Palatului Alhambra

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/10/2010

Albaicin, frumosul cartier al Granadei, cu stradute inguste si pitoresti, cu case albe in stil mediteranean, cu restaurante traditionale si tarabe de suveniruri, iti ofera cea mai frumoasa imagine a palatului maur Alhambra.

Daca ajungi in Granada, Spania, cu siguranta te vei indrepta spre obiectivul numarul 1: palatul Alhambra. Dar inainte de a intra in palat nu rata ocazia de a a vedea intreaga panorama a Alhambrei de pe versantul opus al dealului. Seara, cand soarele apune, cerul inrosit se reflecta in zidurile palatului strajuit de crestele Sierrei Nevada.

Plaza San Nicolas este locul perfect de fotografii si imagini pe retina, un loc preferat al chitaristilor amatori si al cantaretilor de flamenco. Este locul despre care Bill Clinton a afirmat ca aici a trait cel mai frumos apus de soare. Este un loc romantic in care este bine sa mergi insotit/a.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. vertange11 says:

    Merci pentru pont!

  2. Mira says:

    Nu mai auzisem de Palatul de care vorbesti, din pacate. Pare superb, mai ales imi place privelistea din spate! Ce-as mai pleca si eu pe undeva, mai ales ca e luni :)

home | top