Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… in Barcelona, unde te poti caza ieftin | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, September 21, 2018

… in Barcelona, unde te poti caza ieftin

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/10/2010

Barcelona este un oras deosebit de frumos. Cei care au fost deja cu siguranta isi doresc sa mai ajunga iar cei care nu au ajuns inca in orasul lui Gaudi trebuie sa aiba un prieten care sigur le-a povestit ceva deosebit despre acest oras. Majoritatea povestilor spuse atunci cand te intorci din Barcelona sunt fie despre Montjuic, fie despre fantanile care “danseaza” in ritmul muzicii, fie despre Sagrada Familia, despre portul plin de yahturi sau despre balcoanele frumos decorate si colorate.

Insa cazarea la Barcelona nu este deloc ieftina. Iar daca iubesti calatoriile, atunci trebuie sa alegi o cazare intr-o locatie buna si la un pret corect, pret care sa iti permita sa stai mai multe zile. Locul pe care il prezentam astazi este ideal pentru sejururi lungi si ofera cel mai bun raport calitate pret.

Locatia sa la capatul bulevardului Avenida Diagonal din Barcelona, una din principalele artere ale orasului si langa studiourile TV3, garanteaza legaturi directe cu districtele comerciale si de afaceri. Aparthotel Hesperia Sant Joan ofera facilitati excelente pentru ca dvs. sa profitati la maximum de timpul liber: piscina, sauna si sala de gimnastica. Camerele sale placute si confortabile cu zona separata de lounge il fac un hotel ideal pentru sejururi.

Mai multe detalii si rezervari aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Andra says:

    Ai perfecta dreptate cu cazarea care este destul de scumpa! Noi cand am fost acum doua veri ne-am planificat vacanta cu mult timp inainte. Ne-am rezervat bilete de avion cu 3 luni inainte si am tot cautat pe net oferte.

home | top