Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti merge gratis la mare | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, September 18, 2018

…unde poti merge gratis la mare

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/08/2010

Acel loc este noul blog de turism TravelSplendid.ro

TravelSplendid.ro pune la bataie un weekend la mare in perioada imediat urmatoare, iar concursul dureaza doar pana pe 31 august. Daca ai cont pe Facebook trebuie sa urmaresti pagina de Facebook a blog-ului TravelSplendid.ro

Zilnic, vor fi postate intrebari al caror raspuns il gasesti in articolele de pe blogul TravelSplendid.ro

Concursul se desfasoara in perioada 9 august-31 august. Castigatorul acestui concurs beneficiaza de 2 nopti de cazare pentru 2 persoane in perioada 3-5 septembrie la Hotelul Splendid din Mamaia.

Mai multe detalii aici.

www.travelsplendid.ro este un blog de turism care s-a lansat in blogosfera romaneasca cu un concurs, “Poza ta de vacanta, in stil Splendid!”, care s-a desfasurat in perioada 26 iulie – 23 august 2010. Drept urmare, echipa TravelSplendid a desemnat astazi castigatorul acestei competitii. Cea care a trimis o poza de vacanta, in stil Splendid, insotita de o descriere si a reusit sa-si convinga  prietenii sa o voteze, cumuland astfel cele mai multe voturi si comentarii este Popa Andra. Ea a castigat premiul oferit de blogul de calatorii Travel Splendid, care consta intr-un week-end pentru 2 persoane in perioada 27-29 august, la Hotel Splendid, un hotel de 4 stele din statiunea Mamaia.

Echipa de specialisti Splendidgo scrie articolele pe blogul www.travelsplendid.ro sau www.travelsplendid.com pentru a oferi atat romanilor, cat si strainilor, diverse stiri si sfaturi de calitate din “culisele” domeniului turistic. Astfel, atunci cand vor alege destinatia pentru viitoarea vacanta, cititorii http://www.travelsplendid.ro/ o vor face in cunostinta de cauza si vor detine toate informatiile necesare pentru ca aceasta evadare din cotidian sa se transforme intr-o vacanta de vis.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top