Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Bucuresti, unde gasesti cosmetice bio | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…in Bucuresti, unde gasesti cosmetice bio

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/07/2010

Daca bunicile noastre se limitau la a folosi un sapun de casa, iar mamele noastre isi faceau cremele hidratante sau mastile in casa, astazi oferta este atat de variata incat doar dupa multe incercari gasesti produsul ideal care sa satisfaca echilibrul fragil al pielii tale. Din pacate, de cele mai multe ori efectul unor produse cosmetice nepotrivite nu se vede imediat dupa folosire. Imbatranirea pielii, aparitia petelor, asprirea firului de par, sunt doar cateva dintre efectele negative ale produselor cosmetice nepotrivite.

Magazinul Mio Bio, gazduit intr-un spatiu cochet de pe strada Jules Michelet (in apropiere de Ambasada Marii Britanii), ofera produse cosmetice ecologice, de ingrijire sau de rasfat. Nu sunt mofturi pentru persoanele cu bani ci produse de calitate, care isi vor arata eficienta in timp.

Mai multe detalii aici: http://www.miobio.ro/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

 1. vacanta says:

  ah, super trebuie vizitat magazinul

 2. CaliVita says:

  Se vrea sa fie epoca bio, dar din pacate tot mai multe produse pline de chimicale, sintetice gasim pe piata

 3. Ema says:

  Am vizitat DOAR site-ul, din pacate. Ar fi fost interesant sa intru in magazin. In Brasov sunt cateva incercari timide cu magazine care au astfel de produse. Se deschid si dispar peste noapte.

 4. StiuUnLoc.ro says:

  Atmosfera din magazin este pe masura celor vazute pe site. Relaxanta, simpla, nimic deranjant…oameni zambitori, miros placut…e musai sa treci pe acolo cand vii in Bucuresti :-)

 5. StiuUnLoc.ro says:

  Tocmai de asta trebuie sa fim atenti…poti da carute de bani pe asa-zise produse cosmetice naturale, “bio”, si care sa nu fie deloc asa. Parerea mea e ca la magazinul de cosmetice trebuie mers ca la medic :-)

 6. Bio Bazar says:

  Cred ca e important de stiut diferenta între cosmeticele bio, organice şi naturale:

  Folosirea termenul “natural” nu este reglementată, aşa că orice produs ce se pretinde natural poate conţine şi numai 2% ingrediente naturale.
  Un produs cosmetic bio (sau organic) în schimb, trebuie să aibă minim 95% din conţinut organic.
  Mai există şi cosmetice pe a căror etichetă scrie că sunt fabricate cu ingrediente organice. Acestea conţin minim 70% ingrediente organice.
  Toate cosmeticele bio/organice sunt însoţite de sigla organului de certificare. Deci pentru a fi sigur de calitate căutaţi doar cosmetice bio/organice certificate.

 7. Silviu says:

  http://www.life4care.com,sapunuri naturale procesate la rece,
  acum si promotie la comanda telefonica cumperi 3sapunuri la 15lei in loc de 45lei.

 8. ador cosmeticele bio si le folosesc cu regularitate

 9. NACCO says:

  Incearca si Produse Cosmetice cu ingrediente naturale din Maroc!

home | top