Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde castigi un “Atlas rutier Europa” (compatibil GPS), de la Editura Litera | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde castigi un “Atlas rutier Europa” (compatibil GPS), de la Editura Litera

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/06/2010

A sosit vremea ca StiuUnLoc.ro sa aiba un nou concurs pentru cititorii fideli. Puteti castiga cartea cartea Atlas rutier Europa – compatibil GPS”, de la Editura Litera.

Prezentat intr-o calitate grafica deosebita, Atlasul rutier Europa este un instrument foarte util, cu ajutorul caruia va puteti orienta usor in calatoriile prin Europa. Formatul si dimensiunile sunt foarte comode si permit folosirea lui atat acasa cat si la drum. Cuprinde 75 de planuri de orase, 30 de harti de tranzit, index de localitati, statii de benzina, facilitati turistice, etc. Mai multe detalii despre aceasta carte puteti afla aici.

Ce trebuie sa faceti?

Trebuie sa va abonati la newsletter-ul StiuUnLoc.ro aici. Astfel veti primi pe e-mail cele mai noi articole de pe StiuUnLoc.ro

Intra in concurs si cei care sunt deja inscrisi la newsletter. Va puteti abona aici si veti primi un e-mail de confirmare.

Perioada de concurs: 12-27 iunie 2010

Mai multe detalii pe pagina de concurs – aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. andreea says:

    interesanta cartea

  2. vertange11 says:

    Draguta cartea! Eu nu sunt un mare fan al GPS-ului. Imi place sa imi bat capul cu harti :)

  3. Andrei C says:

    Ce inseamna ca o harta e compatibila GPS?

home | top