Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti distra in natura | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde te poti distra in natura

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/04/2010

Acum ca temperaturile de vara bat la usa si vacanta copiilor la fel, va trebui sa cautati tot felul de activitati in aer liber. StiuUnLoc.ro are solutia perfecta pentru o zi insorita, Aventura Parc.

Aventura Parc este primul parc de aventuri in natura adresat atat adultilor cat si celor mici. Parcul este situat la doar 18 km de Bucuresti, in padurea Lucianca (comuna Butimanu, jud. Dambovita), iar traseul din Bucuresti se face pe ruta Mogosoaia – Buftea – Crevedia.

Daca vreti adrenalina sau daca copiii sunt mai nazdravani, nu ratati peretele de escalada sau traseul de escalada prin copaci. Pentru cei mai mici si mai cuminti, Aventura Parc are amenajat un teren de minigolf, de petanque, castele gonflabile si multe spatii de joaca. Exista si o zona de initiere la tras cu arcul, insa in perioada 25 aprilie – 2 mai, aceasta atractie nu va fi disponibila.

Mai multe detalii, aici: www.aventuraparc.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top