Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti sanatate curata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, February 23, 2019

…unde gasesti sanatate curata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/04/2010

Aproape de Bucuresti nu gasesti foarte multe atractii de weekend…sau cel putin asta cred foarte multi. Ei bine, iata ca StiuUnLoc.ro vrea sa va arate ca exista multe alternative la mult prea aglomeratul trio Sinaia-Busteni-Predeal.

Astazi va propunem o oaza de sanatate, la salina de la Slanic Prahova. La doar 100 km de Bucuresti se gaseste cea mai mare salina din Europa.

Mina de exploatare a sarii timp de mai bine de 300 de ani si una dintre cele mai importante statiuni balneoclimaterice acum, este un loc minunat de a petrece un weekend linistit. Gasesti cazare sau locuri de camping incepand cu 35 RON si daca alegi sa petreci aici mai mult de o zi, poti face si excursii la izvoarele cu ape sulfatate, calcice si clorosodice din apropierea orasului.

Detalii despre cum se ajunge si ce mai gasesti prin zona, aici: www.slanic.ro

Sursa foto.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. A.Razvan says:

    Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra fiind din aceeasi nisa de activare. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri @ gmail.com

  2. intradevar, salina de la Slanic Prahova este un loc in care merita sa-ti petreci un pic din timpul liber…

home | top